Skip to content
Politică

Udrea anunță când este așteptat Traian Băsescu la PMP

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Elena Udrea, a declarat sâmbătă, la Băile Tușnad, înainte de începerea Colegiului Național al formațiunii, că în cadrul întâlnirii se va face o analiză a proiectului de buget pentru a se vedea dacă se respectă angajamentele privind finanțarea educației, a sănătății sau a asigurării cofinanțării pentru proiectele europene.

„Vom face o analiză și vom vedea în ce măsură actualul guvern nu respectă angajamentele pe care și le-a luat de fiecare dată de a finanța educația, de a finanța sănătatea și, de asemenea, vom vedea în ce măsură guvernul actual susține accesarea fondurilor europene prin asigurarea cofinanțării proiectelor finanțate din fonduri europene. De asemenea, vom analiza și ne așteptăm să constatăm că nici în ceea privește investițiile actualul guvern nu este în stare să asigure surse de finanțare pentru continuarea investițiilor începute”, a declarat Elena Udrea, notează agerpres.ro.

Liderul PMP a mai spus că în cadrul Colegiului Național se va stabili data congresului și se vor lua mai multe decizii care țin de organizarea și strategia partidului.

„Vor fi luate decizii legate de data congresului partidului, de acțiunile pe care le vom avea în perioada următoare, decizii organizatorice și, de asemenea, de poziționarea față de guvernare. Vom analiza propunerea de buget pe care a făcut-o Guvernul Ponta și vom avea o opinie legată de modul în care cele două partide, PSD și PNL, s-au raportat la legea privind votul din diaspora. Vor fi, deci, lucruri care țin de organizarea partidului, dar și de strategia partidului pe termen scurt și mediu„, a mai spus Elena Udrea.

Întrebată dacă pe 22 decembrie îl așteaptă pe Traian Băsescu la sediul PMP, Elena Udrea a răspuns: „Îl așteptăm de pe 21, să știți!”

La Colegiul Național al PMP de la Băile Tușnad participă aproximativ 90 de persoane, șefi de organizații județene și membri în conducerea centrală a partidului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *