Skip to content
Politică

Udrea anunță o supriză pentru șefia PMP. Indicii despre viitorul lider al partidului

După ce a precizat tranșant că nu mai candidează la alegerile interne din PMP, la Congresul partidului din Februarie, urmat de un anunț al lui Adrian Rădulescu, fost consilier prezidențial al lui Băsescu, care a punctat că totuși partidul dorește să fie în continuare condus tot de Elena Udrea,fostul ministru al Dezvoltării precizează miercuri că decizia de a nu mai candida este una fermă.

Totodată, Udrea precizează că șefia PMP ar putea fi preluată de o persoană din afara partidului, care să ”aibă realizări profesionale și în politică, dacă e posibil” și care ”să fie greu de atacat.” Întrebată dacă ar putea fi o femeie, Elena Udrea a precizat că ar fi bine să se întâmple acest lucru.

”Noi suntem primii care ne pliem pe asteptari, ca urmare nu mai candidez la functia de presedinte, raman in PMP, iar acest partid in parteneriat cu fostul presedinte Traian Basescu se va tine de promisiuni. Vom duce proiectele la bun sfarsit impreuna.

Traian Basescu , cred ca dupa 10 ani de prezenta publica atat de consistenta, intelegem toti ce a insemnat Basescu si cat se simte lipsa lui, merita o pauza binemeritata. Lipsa presedintelui e cu atat mai resimtita cu cat nu se intampla nimic. Cand va decide sa se intoarca, sunt convinsa ca presedintele va continua sa-si exprime opiniile, va fi liderul opozitie, va sanctiona greselile guvernarii, cand va decide sa se intoarca apartine dansului. Il vom vedea pe Basescu in mod cert intrand in rolul unui lider de opozitie si in acelasi timp in rolul unui lider politic cu experienta de 10 ani in cea mai inalta functie in stat.

Va fi un congres pe 8 februarie. Eu nu as vrea sa dau un nume, pentru ca ar insemna sa favorizez dar trebuie un lider greu de atacat in aceasta perioada, trebuie sa fie o figura mai putin erodata in lupte politice.

Nu excludem optiunea din afara partidului, avem optiuni din interiorul partidului, profilul trebuie sa fie acesta. Vitrina partidului trebuie sa corespuna acestui partid. Sa aiba realizari in viata profesionala si in politica, daca se poate, si sa fie greu de atacat. Daca ar fi femeie ar fi foarte bine, acum in functie de variantele pe care le avem”, a precizat Elena Udrea la interviurile Adevărul Live.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *