Skip to content
Politică

Udrea anunță cutremur: „O să mai fie multe alte poze”

Președintele PMP Elena Udrea a declarat că vor urma noi fotografii care „vor apărea în momentul potrivit”, după ce presa a preluat fotografiile în care aceasta apărea alături de șefa DIICOT, Alina Bica, într-o excursie la Paris din februarie.

În acest context, Udrea a acuzat acțiuni oculte ale Serviciului de Informații Externe, președintele la rândul său acuzând că SIE a colaborat cu serviciul francez pentru aceste fotografii și pentru obținerea facturii de la hotelul la care Udrea și Bica au fost cazate.

De data aceasta, Udrea anunță că se așteaptă la alte fotografii și „secrete” din viața sa care se vor arunca pe piață „la momentul potrivit”.

„Mă aștept să existe mai multe fotografii, multe alte lucruri din viața mea de-a lungul celor zece ani care să fie scoase la momentul oportun”, a spus Udrea.

 

 

6 comentarii la “Udrea anunță cutremur: „O să mai fie multe alte poze”

  1. Si care e problema ca vor aparea si alte fotografii? Nu-ti asumi pozele in care apari? Conteaza cine face pozele sau conteaza ca te-a surprins cu chilotii in vine? Toate pozele te arata cu fata adevarata nu cu cea fardata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *