Skip to content
Politică

Udrea anunță marele exod din PDL

Elena Udrea anunță un scenariu teribil pentru PDL. Prezidențiabilul PMP spune că mulți democrat-liberali sunt nemulțumiți de faptul că partidul a fost iradiat din registrul partidelor, odată cu formarea legală a alianței dintre PNL și PDL, Alianța Creștin-Liberală.

În acest context, președintele PMP Elena Udrea se arată convinsă că mulți din PDL vor veni alături de PMP.

„Mulți pedeliști vor veni alături. PMP va fi primul partid de centru-dreapta până în 2016. Dincolo de incidente, speranța mea e că oamenii nu vor mai vota doar pe structuri de partid. Există oameni care nu vor dori să voteze pentru că așa spune un partid, ci vor vota oamenii. Rugămintea mea a fost să judece candidații, nu partidele care stau în spatele lor, să judece candidații după faptele lor”, a declarat Udrea.

Partidul Mișcarea Populară a obținut 6 procente la alegerile europarlamentare din luna mai, primii doi candidați de pe listă, Cristian Preda și Siegfried Mureșan, fiind cei care au obținut locuri în Parlamentul European.

De asemenea, prezidențiabilul PMP Elena Udrea este pe locul trei în ultimul sondaj de opinie, cu un procent de 6,7 % privind intenția de vot.

4 comentarii la “Udrea anunță marele exod din PDL

  1. doamna nuti visati cai verzi pe pereti lasati prezicerile acestea vrajitoarelor din clanul omida ca sa manance si gura lor o paine

  2. Doamna Udreea, ati fost formata de cel care a nenorocit aceasta tara…daca veti castiga veti duce mai departe nenorocirea si haosul pe care la instaurant in tara Base, in toti acesti ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *