Skip to content
Politică

Udrea, aroganţă sau autoironie amară? „Cine poate să-mi dea mie sfaturi?”

Elena Udrea a dat dovadă de aroganţă sau de autoironie amară? Fostul ministru a fost prezent, miercuri după-amiază, în plenul reunit al Parlamentului, ca să-şi pledeze cauza, înainte de votul pe cererile DNA de urmărire penală şi reţinere.

„O să încep cu un lucru care ar putea să fie relativ amuzant, dacă pentru mine n-ar fi trist: la intrare, m-a întrebat presa: «Aţi primit sfaturi, cum să vă purtaţi în această zi?» Cine poate să-mi dea mie sfaturi în materie de arestare preventivă? Am cea mai mare experienţă, pentru că, astăzi, sunt a treia oară în faţa dumneavoastră. A treia oară în 8 luni de zile când dumneavoastră sunteţi chemaţi să votaţi arestarea mea preventivă”, a afirmat Udrea.

În acest context, ea a apreciat, ironic, că „deja putem introduce în statutul Camerei Deputaţilor ca procedură obişnuită arestarea Elenei Udrea”. Fostul ministru a amintit că, până acum, parlamentarii au votat 10 cereri ale DNA în ceea ce o priveşte.

„Aceasta este aventura mea pe anul 2015. Trebuie să recunoaşteţi că este un parcurs stupefiant, chiar şi pentru cei mai mari susţinători ai democraţiei în această ţară”, a mai spus deputatul, după ce a enumerat zilele petrecute în arest preventiv, arest la domiciliu şi control judiciar.

1 comentariu la “Udrea, aroganţă sau autoironie amară? „Cine poate să-mi dea mie sfaturi?”

  1. Sa inteleg ca nu primesti sfaturi in domeniu, ca esti experta. Deci, cu Basescu te-ai intalnit de dimineata ca sa-i dai tu lui sfaturi ? Asa mai da, ca poate are nevoie .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *