Udrea aruncă BOMBA

Întrebată într-o emisiune televizată la RTV cum vede relația cu Victor Ponta, președintele PMP, Elena Udrea, a declarat  că ar putea într-adevăr să colaboreze cu premierul Victor Ponta.
„Dacă în Parlament vor exista oameni de bună credință care cred că e momentul în România să se formeze o majoritate pentru țară, se va forma o majoritate de partea noului președinte.
Aș colabora cu actualul premier. Aș putea să colaborez cu oricine, inclusiv cu Ponta dacă ar fi un premier bun, dar nu este un premier bun. Eu pot să colaborez cu toți oamenii care au proiecte”, a spus Elena Udrea într-o emisiune de televiziune.
Întrebată  dacă are o înțelegere cu Victor Ponta, așa cum au invocat unele voci de pe scena politică, Udrea a răspuns:
„E un subiect pe care unii l-au lansat, e clar că pleacă din zona opoziție, de la cei care au interese să arată uite, noi suntem adevărata opoziție, de la susținătorii dnului Iohannis.
Eu care am avut o luptă atât de violentă, dacă eu care mă lupt cu Ponta de atâta timp la vedere cu cele mai puternice arme și în cel mai dur mod, sunt acuzată că aș avea o înțelegere cu el, ce să mai zic de dnul Blaga, care nu-l critică niciodată pe Ponta?”, a mai adăugat Udrea.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL