Skip to content
Politică

Udrea aruncă cartoful fierbinte în curtea lui Boc privind Gala Bute. Nou atac la ”acoperiții” din presă

UPDATE

”Le cer colegilor să voteze favorabil începerea urmării penale. Nu voi ataca niciodată justiția. Nu voi ataca niciodată justiția pe care am apărat-o 10 ani. Nu atac instituții, ci un om. Nu acuz pe nimeni din justiție. Este dreptul procurorilor să ancheteze, inclusiv pe mine.
(…) Dacă ani de zile, unii m-au acuzat că am luat bani din Gala Bute, vedem că nici procurorii nu mă acuza de asa ceva”, a transmis Udrea la ieșirea de la audierile Comisiei Juridice.

 

Elena Udrea este audiată, începând cu ora 10.30, în cadrul Comisiei Juridice din Camera Deputaților. DNA a solicitat incuviințarea urmăririi penale pentru fostul ministru al Dezvoltării.

Citește și: EXCLUSIV Calendarul mazilirii Elenei Udrea în Parlament. Deputat PSD dezvăluie când va avea loc votul în Plen privind solicitarea DNA

Inainte să înceapă audierile, Elena Udrea a mai făcut o serie de precizări despre Gala Bute, lăsând să se înțeleagă cu întreg Guvernul din care făcea parte a dorit organizarea Galei Bute și s-a decis ca acesta să fie organizată prin intermediul Ministerului Dezvoltării.

 ”Uitati că în mod oficial nici procurorii nu spun așa ceva. Am vrut sa aibă loc meciul lui Bute la București și am făcut mai multe eforturi decât alți colegi miniștri din cabinet.

Haideți să vedem dosarul. Nu voi intra pe fondul cauzei, sunt sub control judiciar. Toți abia asteaptă să fac o greseală.

(…) Guvernul a dorit ca această Gală Bute să fie organizată prin ministerul Dezvoltării. S-a stabilit ca participarea Ministerului Dezvoltării să fie prin cumpararea de publicitate.”

”O să vă spună sursele ce am făcut”, a punctat Udrea în momentul în care a fost întrebată de întâlnirile cu Băsescu.

Marți noapte Elena Udrea a promis că va continua războiul cu adversarii politici și a anunțat, pe pagina sa de socializare, că va face dezvăluiri importante despre mai mulți politicieni și jurnaliști, care au venit la ea cu diverse solicitări, iar acum expun teorii despre statul de drept.

„Cândva am spus că „justiţie până la capăt” este un principiu eficient doar dacă este însoţit de adevăr până la capăt.

Mă uit la tv şi mă minunez! Oameni din politică sau presă, care de-a lungul timpului au venit la mine cu diverse solicitări sau care s-au finanţat din banii celor acuzaţi de încălcarea legii, expun teorii despre justiţie, stat de drept, corectitudinea politicienilor etc. De mâine, vă promit serial cu fiecare dintre ei”, a fost anunțul Elenei Udrea de pe pagina sa de Facebook.

foto: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *