Skip to content
Politică

Udrea aruncă în spațiul public ideea de presiuni asupra justiției. Ce confesiuni i-au fost făcute

Elena Udrea a declarat, sâmbătă seară, în cadrul unei emisiuni televizate la B1tv, că are prieteni judecători sau prieteni procurori care i-au mărturisit că au luat decizii în urma unor presiuni la adresa lor.

Totodată, Udrea a transmis că a avut o teamă ca să spună public toate lucrurile pe care le-a spus în cele din urmă. Aceasta a punctat că le-a spus atunci când și-a dat seama că nu mai are cale de întoarcere.

„Lumea m-a întrebat de ce așa de târziu. Am avut teama mea să spun aceste lucruri public. Am spus-o când mi-am dat seama că drumul este clar fără întoarcere. și că ce mă așteptam să se întâmple se întâmplă matematic. Mereu am fost dintre cei care au criticat clasa politică și am criticat parlamentul și am lăudat SRI-ul și DNA-ul. Dar acum este exercitarea puterii la vedere”, a declarat Udrea.

”Eu sunt avocat și am prieteni procurori, judecători, care îmi spun că iau decizii ca urmare a presiunii făcute asupra lor. Eu nu spun că sunt eu nevinovată. Dar asta e o altă poveste. Nu spun că dosarele mele sunt politice, nu spun de Iohannis sau Ponta. Eu vorbesc de oameni care au ajuns să aibă toată puterea”, a explicat ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *