Skip to content
Politică

Udrea, atac dur la Ponta și Iohannis

Președintele PMP, Elena Udrea, a transmis  într-o postare pe pagina sa de Facebook, referitor la incidentul din această dimineață din curtea sediului ACL, faptul că ea constată ci amândoi nu au vreo strategie pentru turul II al alegerilor prezidentiale ce va avea loc duminică.

Totodată, Elena Udrea afirmă că „se învârt ca nişte găini fără cap cu speranţa deşartă a societăţii civile că se vor întâlni, totuşi, la o confruntare electorală.”

„Constat că amândoi competitorii electorali nu au vreo strategie pentru turul II.
Se învârt ca nişte găini fără cap cu speranţa deşartă a societăţii civile că se vor întâlni, totuşi, la o confruntare electorală.”, scrie Udrea în postarea de pe Facebook. 

În cursul acestei dimineți, în curtea sediului ACL din zona Kiseleff au fost aruncați mai mulți saci cu găini, unele din ele moarte, de gâtul cărora sunt puse bilețele cu ”Sunt Iohannis și mie frică de dezbatere”.

Incidentul intervine în contextul în care reprezentanții PSD au declarat în ultimele zile că sunt pregătiți pentru o dezbatere cu Iohannis, însă acesta nu a dat niciun răspuns.

Citește și Incident electoral nemaiîntâlnit. FOTO

1 comentariu la “Udrea, atac dur la Ponta și Iohannis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *