Skip to content
Politică

Udrea, atac la Geoană: Politician slab şi fricos!

Fosta șefă a PMP, Elena Udrea, miercuri seara pe pagina personală de Facebook, a lansat un atac dur la adresa fostului ministru de externe Mircea Geoană, preşedintele PSRO, despre care susține că este ”un politician slab şi fricos”.

„O femeie cât 10 bărbaţi!” Episodul 8: Mircea Geoană

Locul opt între cei care au inspirat sloganul „O femeie cât 10 bărbaţi” îi aparţine unui domn despre care se spune că nu a mai pus geană pe geană din 6 decembrie 2009. Aţi ghicit: e Mircea Geoană.
Un politician slab şi fricos, a fost întotdeauna instrumentul unora sau al altora. A lăudat victoria lui Constantinescu, i-a pupat pe Năstase şi Iliescu şi a sfârşit în mânuţele Sistemului ca propovăduitor al luptei împotriva românilor.
Poate că românii nu o să-l uite cum striga „Mihaela, dragostea mea”. Eu însă constat că recent nu mai spune nici „Marean, dragostea mea”.
Ca să vedeţi caracterul domnului Geoană, recent s-a dus la DNA cu nişte ceasuri primite cadou de la Marian Vanghelie, spunând că nu i-au plăcut niciodată, fiind mult prea aurite pentru gustul său de mic burghez cu casă la Aspen, în America. Ce mai? Facultate de turnătorie la nivel înalt
„,
scrie Elena Udrea pe pagina de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *