Skip to content
Politică

Udrea, atac la Macovei: Nu a evoluat din comunism!

Turul I al alegerilor prezidențiale a avut doi câștigători, pe Victor Ponta și Klaus Iohannis, cei care au rămas în cursa pentru Palatul Cotroceni. Totuși, rănile învinșilor de acum două săptămâni nu s-au cicatrizat, astfel că atacurile între rivali nu au dispărut. Așa se întâmplă și cu Elena Udrea și Monica Macovei. Atacurile celei din urmă au făcut-o pe reprezentanta PMP să reacționeze dur, politiciana susținută de Traian Băsescu pentru fotoliul prezidențial exprimându-și un punct de vedere acid pe propria pagină de Facebook.

„Pe parcursul întregii campanii electorale, m-am ferit să răspund atacurilor Monicăi Macovei și ale susţinătorilor săi. Atacuri justificate de o frustrare care o macină de mult pe această Doamnă, dar și de obiectivul lor unic, de a obține un scor mai mare decât al meu. Am considerat că, fiind doar două femei înscrise în competiţia electorală, ar fi culmea să ne certam între noi, ca să aibă de ce să se bucure toţi misoginii politicii româneşti. Am făcut asta, deşi ştiam că Monica Macovei fusese distribuită de către Vasile Blaga și alții, mai puțin la vedere, în rolul de candidat care să ia din voturile mele”, a scris Udrea, care a continuat apoi enumerând o serie de reproșuri pe care i le-a adresat candidate independente la alegerile din urmă cu aproape două săptămâni.

Udrea susține că Macovei a intoxicat opinia publică cu mai multe neadevăruri spuse despre ea, dar și că fostul ministru al Justiției a instigat la presiuni asupra procurorilor.

„Macovei încearcă să manipuleze electoratul (…)când spune că am primit la divorț sume de bani provenite din presupusa mită din dosarul Microsoft. Aşa cum s-a dovedit, banii despre care ar putea fi vorba, sunt şi acum blocaţi într-un cont în Elveţia şi nu au intrat niciodată în posesia fostului meu soţ. Mi se pare şocant atacul Monicăi Macovei – care s-a prezentat tot timpul ca un reprezentant şi susţinător al Justiţiei independente – la adresa procurorului-şef al DIICOT, Alina Bica. Este o presiune clară pe care o exercită asupra doamnei Bica şi cred că CSM-ul ar trebui să se sesizeze. Se dovedește că Monica Macovei are o gândire care nu a evoluat din comunism şi până acum. Cum să spui că e normal ca serviciile secrete să fileze şi să asculte procurorii pentru a vedea ce fac? Nu este aceasta o presiune exercitată asupra procurorilor? Nu este aceasta o încălcare a intimităţii persoanei?”, a continuat Udrea pe site-ul de socializare.

1 comentariu la “Udrea, atac la Macovei: Nu a evoluat din comunism!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *