Skip to content
Politică

Udrea, atac la Ponta cu ocazia lansării alianței cu PNȚCD

PMP și PNȚCD au anunțat astăzi o nouă alianță pentru alegerile prezidențiale din acest an. Evenimentul i-a acordat Elenei Udrea un bun prilej pentru a-l ataca din nou pe Victor Ponta.

Preşedintele PMP este de părere că premierul este are tentația de a încălca statul de drept şi democraţia din România. Udrea precizează că o dovadă în acest sens este ordonanţa de urgenţă privind aleşii locali, adoptată de Guvern.

‘Avem de luptat cu un adversar politic în această campanie care este în stare să reinstaureze un comunism cu un potenţial mult mai negativ decât se putea întâmpla în 1992 în alegerile în care a câştigat Ion Iliescu. Ultimul gest al lui Victor Ponta de a încerca să îşi atragă de partea sa primari de la celelalte partide, în speranţa că va câştiga Preşedinţia României cu voturile aduse de aceştia, arată tentaţia pe care o are de a încălca statul de drept, de a încălca democraţia’, a afirmat liderul PMP.

Udrea a mai spus că noua alianță poate învinge în alegerile care vor urma ‘neo-comuniştii’ reprezentaţi de către Victor Ponta, candidatul PSD-PC-UNPR în alegerile prezidenţiale.

‘Tentaţia lui Victor Ponta o vedem de cel puţin doi ani încoace, de la suspendarea preşedintelui Traian Băsescu din vara lui 2012 şi am avut nenumărate dovezi că Victor Ponta nu are niciun fel de respect pentru aceste valori. De aceea lupta noastră nu va fi una uşoară, însă, bazându-ne pe fermitatea dvs., a celor din PNŢCD, pe experienţa noastră de lucru cu PSD, cu Victor Ponta, cred că succesul nostru în faţa neo-comuniştilor acestora este garantat’, a mai spus aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *