Skip to content
Politică

Udrea, atac la Prima Doamnă: Până nici eu nu m-aș fi…

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a comentat, la rugămintea jurnaliștilor, ținuta controversată pe care Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a ales să o poarte în vizită la Mormântul Sfânt, la Ierusalim.

„În spirit de glumă, până nici eu nu m-aş fi îmbrăcat cu o fustă atât de scurtă în Israel, la Mormântul Sfânt. A fost opţiunea dânsei„, a declarat amuzată Elena Udrea, citată de românatv.net.

Klaus şi Carmen Iohannis au vizitat Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, unde s-au întâlnit cu patriarhul Ierusalimului, Teofil. Alegerea vestimentară a Primei Doamne a fost criticată, în contextul prezenţei într-o locaţie cu o mare încărcătură religioasă: Biserica în care se află piatra pe care ar fi fost depus Iisus după răstignire, locul unde s-au găsit rămăşiţele crucii. Concret, Carmen Iohannis a purtat o fustă scurtă şi a avut capul neacoperit.

Un moment stânjenitor a fost la întâlnirea cu patriarhul. Soţia preşedintelui a fost nevoită să stea pe scaun, iar fusta a devenit şi mai scurtă. Carmen Iohannis şi-a aşezat, strategic, poşeta, astfel încât să acopere picioarele la vedere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *