Skip to content
Politică

Udrea, atac voalat la Iohannis chiar înainte de finala prezidențială

Președinte Partidului Mișcarea Populară, Elena Udrea, a transmis astăzi pe pagina sa de socializare două mesaje. Primul este legat de faptul că duminică va vota anti- PSD și anti- Victor Ponta.

”Mâine votăm! Fac încă o dată un apel către toţi cei care mi-au acordat încredere în primul tur ca votul lor de mâine să fie anti-Ponta şi anti-PSD.

Împreună cu colegii, vom fi în Diaspora, pentru a vedea cum se desfăşoară procesul electoral aici, după neregulile din urmă cu două săptămâni”, a punctat udrea.

Aflată la Paris, la  câteva ore distanță după transmiterea acestui mesaj anti- Ponta, Udrea a postat o fotografie pe Facebook, insoțită de următorul mesaj: ”Parisul se pregateste de Sarbatori. Sper ca, dupa ziua de maine, si noi vom avea motiv de sarbatoare. Chiar daca, cu o bucurie amara…”.

Altfel spus, Udrea are speranța ca Ponta să piardă alegerile prezidențiale și astfel să câștige Iohannis, dar această victorie ar fi pentru șefa PMP doar ”o bucurie amară.”

Citește și: SURPRIZĂ Udrea, mesaj tranșant pentru electorat cu o zi înainte de vot. Ironie pentru cei care au filat-o la Paris

1 comentariu la “Udrea, atac voalat la Iohannis chiar înainte de finala prezidențială

  1. Parasuta a plecat la Paris sa cumpere voturi, asteptam sa vedem filmuletele…..
    Oferta pentru turul II: 30 euro/ capsunarul; 50 euro/ studentul.
    In general persoanele astea au plecat cu un oarecare of pe „sistemul” din Romania, acum nu prea mai simt ce se intampla in tara sau mai rau nici nu le pasa, dar parca o mica razbunare ar merge pe fraierii care au ramas in tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *