Udrea lansează atacuri dure la adresa adversarilor și dezvăluie singura modalitate ca Ponta să rămână premier

Elena Udrea, prezidențiabilul PMP, a lansat duminică noi atacuri la adresa principalilor săi adversari din cursa pentru Cotroceni, Victor Ponta și Klaus Iohannis.

”Dacă eu voi fi viitorul președinte al României, voi continua proiectele lui Traian Băsescu. Voi consolida un stat de drept puternic, voi implementa reformele începute de Traian Băsescu.

Eu nu îmi pun întrebarea dacă nu voi fi viitorul președinte. Toți cei care au intrat în această campanie, dacă nu câștigă, își vor continua activitatea politică, mai mult sau mai puțin implicați.

Toți adversarii lui Victor Ponta, în afară de mine, declară că vor colabora cu acesta. Turul II se va juca între mine și domnul Ponta”, a explicat șefa PMP.

”Îl voi schimba pe Victor Ponta din funcția de premier a doua zi după alegeri.

PSD nu îi poate aduce lui Victor Ponta, în turul II, mai mult de 45%. Are o șansă să rămână premier doar dacă ajunge Klaus Iohannis președinte. Acesta a declarat că va respecta actuala majoritate parlamentară. Este o situație dezirabilă pentru Victor Ponta. Am văzut în ultimii 10 ani că un președinte puternic pune guverne, respinge miniștri incompentenți”, a mai adăugat Elena udrea.

Aceasta nu l-a uitat în atacurile sale nici pe prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis.

”Domnul Klaus Iohannis era apreciat că tace. Când e vorba de domnul Iohannis tăcere e de aur. Când deschide gura spune lucruri trăznite, cum ar fi că Victor Ponta va rămâne premier, că nu va ține cont de decizia Înaltei Curți și merge mai departe, că este în regulă să avem ofițeri acoperiți în politică și în presă.

La Cotroceni nu zugrăvești case. Eu aș vrea să știu despre domnul Iohannis ce spune despre respectarea Constituției. Nu știm nimic despre dânsul decât că a apărut cu domnul Voiculescu și cu domnul Geoană în 2012”, a precizat prezidențiabilul PMP.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL