Skip to content
Politică

Udrea, audiată la Parchetul General. Procurorii au deschis un dosar penal in rem

Elena Udrea a fost audiată joi la Parchetul General, în urma plângerii depuse împotriva procurorilor DNA din dosarul său.

Fostul ministru al Turismului a depus o plângere la Parchetul General, în contextul în care o persoană neconoscută i-a trimis fragmente de înregistrări a unor discuții  între procurori și polițiști implicați în dosarul deschis de DNA privind finanțarea campaniei electorale din 2009. Potrivit acestor înregistrări, ar reieși faptul că un martor a fost influențat să susține lucruri împotriva ei, potrivit B1.

" "

În urma acestui episod, procurorii de la Parchetul General au dispus deschiderea unui dosar penal in rem pentru a verfica modul în care respectivele înregistrări au fost realizate.

După ce audierile vor fi finalizate, procurorii vor decide dacă vor începe urmărirea penală a unor  persoane sau cauza va fi clasată.

De-a lungul timpului, Elena Udrea a reclamat că o parte din înregistrările făcute de procurorii DNA nu au fost legale. Ea a făcut și un denunț, dar dosarul ei a fost clasat de către procurorii DNA, care au argumentat atunci că nu se întrunesc elementele unei fapte penale.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *