Skip to content
Politică

Udrea, nou mesaj pe Facebook. Fosta șefă PMP continuă războiul cu DNA și reclamă „acțiunile discreționare” ale anchetatorilor

Fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, aflată în arest preventiv în Gala Bute, a transmis într-o postare pe pagina sa de Facebook, că „acțiunile discreţionare ale anchetatorilor în dosarul „Gala Bute” se văd şi din avion.”

Udrea, prin intermediul echipei sale de comunicare, a afirmat că ancheta penală a ajuns să se desfășoare „în ritm de melc” și că deși de două săptămâni fostul ministru a cerut confruntări cu denunțătorii săi, lucru acesta încă nu s-a întâmplat.

" "

„Acţiunile discreţionare ale anchetatorilor în dosarul „Gala Bute” se văd şi din avion.
În timp ce Elena Udrea şi toţi cei care nu au declarat împotriva sa se află în arest, mituitorii şi cei care au luat mită (doar pentru că au încercat să dea vina pe fostul ministru) sunt liberi.
Dacă pentru arestarea preventivă a Elenei Udrea s-au pus în mişcare cu celeritate acţiunile necesare, pentru că era „urgentă” încarcerarea sa, în ceea ce priveşte solicitările apărării, nimic nu se întâmplă. Ancheta penală a ajuns să se desfăşoare în ritm de melc.
De mai bine de două săptămâni, Udrea a cerut confruntări cu acuzatorii săi, lucru care nu s-a întâmplat nici până acum, deşi ar fi existat şansa lămuririi situaţiei. Mai mult, procurorii par să fie concentraţi doar pe administrarea de probe împotriva fostului ministru, nu şi în favoarea sa.
În acest condiţii, se întăreşte impresia că Elena Udrea este o ţintă şi că se doreşte menţinerea sa în arest, pentru a fi redusă la tăcere, în detrimentul înfăptuirii actului de justiţie.”, scrie Udrea pe Facebook.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *