Skip to content
Politică

Udrea, critici neaşteptate. Unde a exagerat Băsescu: Confirmă acum unele lucruri…

Deputatul Elena Udrea a lansat, luni seară, critici neaşteptate la adresa fostului preşedinte al României Traian Băsescu.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a exagerat cu mesajele pro-justiţie din timpul mandatului său şi a greşit în alegerea unor oameni din fruntea unor instituţii-cheie, a afirmat Udrea la România TV.

„Aş vrea să spun, inainte de toate, că într-un fel mă bucur ca se confirma unele lucruri pe care le-am spus de un an şi jumatate. La vremea la care eu am facut aceste dezvaluiri, ele au fost trecute intr-un registru de lipsa de credibilitate. Mă bucur ca acestea sunt confirmate. Tot ce este scris în jurnal este adevărat. Eu redau fapte, nu impresii. Probabil ca multe dintre ele vor fi confirmate usor, uşor. Nu am fost prezentă la discuţiile dintre doamna Bica şi domnul presedinte, dar am auzit de ele”, a declarat Elena Udrea.

Presiunile la Bica

„Eu cunosc situaţii în care se dorea un anume tip de reacţie din partea doamnei Bica. I se cerea un anume tip de intervenţie în calitatea pe care o avea în unele cauze penale. Faptul că Bica a ramas într-o poziţie de legalitate în speţele respective a adaugat la înverşunarea împotriva dânsei”, a punctat Udrea.

Unde a greşit Băsescu, în viziunea Elenei Udrea

”Aș vrea să spun că fostul președinte Traian Băsescu confirmă acum unele lucruri care s-au petrecut în mandatele dânsului, faptul că a avut un discurs pro-justiție permanent, uneori exagerat, arată care a fost obiectivul său principal: o justiție independentă și puternică. Oamenii pe care i-a pus în funcții – unii dintre ei, nu toți – cu scopul de a face instituții puternice și independente, au deviat însă și au preluat puterea, pe care trebuiau să o aibă instituțiile, în propriile mîini, punînd în executare planurile lor personale. Dacă trebuie să-i găsim o vină e că nu a intuit exact scopul acestor oameni”, a conchis Udrea.

2 comentarii la “Udrea, critici neaşteptate. Unde a exagerat Băsescu: Confirmă acum unele lucruri…

  1. De ce Elena Udrea are tot timpul dreptate? Eu pun intrebarea pentru carcotsii si marlanii de serviciu, postacii ordinari de diferite orientari! Fosta ministru la fiecare aparitie le macina ficatii si sufletele, le distruge munca lor de nevolnici, munca prost platita…Iata, pe cei ce deja au postat : Dilre, Tara Bos, Ducu : niste placi de patefon stricate care se invart in gol scotand acelasi sunet : fâs, fâs, fâs…Fosta ministru are prefecta dreptate, Traian Basescu gresind la anumite numiri in functii, scotand oameni oarecare din cumplitul anonimat…Coldea, Kovesi, Stanciu, MRU, Maior, Cr. Preda, Falca, Anastase, Boagiu, Barbu, Macovei, Turcan, Blaga, etc. oameni care pana la urma au gustat din paharul ingratitudinii, lasitatii si tradarii…si, DA, Elena Udrea a ramas singura fidela a Comandantului, dand in vileag Statul mafiot condus de un biet Binom care vazandu-se cu toata puterea in mana au inceput pe stilul de acum al lui Erdogan, epurari politice si nu numai cu ajutorul catuselor…Sfarsitul lor e aproape, ei vor intra la bulau si vor iesi cei condamati pe nedrept! Jos Binomul blestemat!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *