Skip to content
Politică

Udrea: Cu mine Preşedinte, nu se vor mai tăia niciodată pensii şi salarii

Elena Udrea promite, în plină campanie electorală, că nu vor mai fi tăiate niciodată pensiile, dacă ea ajunge la Cotroceni.

“În ţara aceasta nu se vor mai reduce pensiile şi salariile, dacă voi ajunge Preşedintele României”, a declarat pentru  cei de la CaleaEuropeană.ro

Fostul ministru al Turismului explică măsurile luate în 2009 şi recunoaşte că a fost o slăbiciune a Guvernului din care a făcut parte faptul că deficitul creat în guvernarea Tăriceanu nu a putut fi, pe moment, acoperit, în alt fel.

Aveam următoarele alternative: să reducem numărul de angajaţi, ar fi trebuit să disponibilizăm o sută şi ceva de mii de oameni sau să scădem veniturile tuturor bugetarilor. A fost o slăbiciune a Guvernului Boc să apelăm la cea de-adoua variantă. Ar fi trebuit să fie o măsură doar pentru şase luni, până când reuşeam să acoperim golurile la buget din altă parte: fonduri europene şi o mai bună colectare a taxelor şi impozitelor”, a explicat Udrea joi.

6 comentarii la “Udrea: Cu mine Preşedinte, nu se vor mai tăia niciodată pensii şi salarii

  1. Pai cu Boc de-a stanga si cu Basescu de-a dreapta, cum sa nu te credem ? Ca doar dormim toti cu poza ta sub perna ! Si iti strigam si in vis : „iesi afara, fiinta extraordinara !” . Auzi Leano ? Parnaie scrie pe voi ! Pe toti trei ! Asculta la tetea !

  2. Dar cu tine ministru, de ce s-au taiat? Sau v-ati facut plinul si nu veti mai fura? Voi astia, nu va saturati niciodata. Cine va mai crede?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *