Udrea dă lovitură. Vicepreședinte PSD lucrează pentru prezidențiabilul PMP?

Campania prezidențială este deja în plină desfășurare. Fiecare partid, cu ajutorul consultanților, își pregătește cu atenția strategia pentru cucerirea fotoliului de la Cotroceni. Unii par să aibă succes, alții bat pasul pe loc.

Fiecare dintre prezidențiabili din 2014 are în spate o echipă de consultanți care încearcă să elaboreze o strategie câștigătoare pentru cel pe care îl consiliază. Despre Ponta știm de mult de cine este ajutat și anume echipa coordonată de Bogdan Teodorescu și Dan Sultănescu, despre Monica Macovei am aflat că l-a adus în România pentru a o ajuta în campania electorală pe unul dintre cei mai prestigioși consultanți politici, pe Nino Saviano, iar despre Iohannis știm că ar putea fi ajutat în eleaborarea strategiei pentru alegerile prezidențiale de jurnalistul Emil Hurezeanu.

Elena Udrea, conform jurnalistului Antena3, Radu Tudor, ar urma să îl aducă de partea sa pe unul dintre cei mai cunoscuți sociologi din România. Interesant de remarcat ar fi că respectivul sociolog care ar trebui să îi construiască strategia pentru câștigarea alegerilor prezidențiale din acest an este chiar unul vicepreședinții PSD și unul din liderii vestitului ”grup de la Cluj”.

Prin intermediul unei postări pe blogul său, jurnalistul Radu Tudor se întreabă dacă Vasile Dâncu, vicepreședintele PSD, este cel care o consiliază pe Elena Udrea pentru campania prezidențială din acest an.

”Este adevarat ca sociologul pesedist si cotrocenist Vasile Dancu lucreaza in aceasta campanie electorala pentru Elena Udrea?

Daca se confirma, inseamna ca viitorul prim ministru George Maior a reusit sa-si puna ouale in ambele cosuri…

PS : Compania IRES a lui Vasile Dancu mai are contract cu Ministerul Dezvoltarii Regionale condus de vicepremierul Liviu Dragnea azi si de Elena Udrea in trecut?

Intreb si eu”, scrie Radu Tudor pe blogul personal.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: