Skip to content
Politică

Premieră: Udrea, de acord cu Ponta

George Maior este vehiculat ca fiind un potențial viitor premier, în cazul în care Victor Ponta ar ajunge la Cotroceni. Din postura de candidat la fotoliul de preşedinte, Elena Udrea este de părere că o posibilă numire a lui George Maior în funcţia de premier ar fi o decizie echilibrată din partea viitorului preşedinte al României.

“Ca prim-ministru, el însuşi este o persoană echilibrată, deşi a fost numit de Traian Băsescu pe principiul serviciile să fie conduse de un politician al Opoziţiei, deci venea de la PSD în momentul în care a fost numit acolo, a reuşit să fie un om care nu a amestecat deloc eventualele preferinţe politice pe care le-ar fi avut cu ceea ce avea de făcut în fruntea instituţiei. Asta dovedeşte un mare echilibru”, a declarat Elena Udrea pentru ziare.com.

Totodată, candidatul PMP nu crede că vreun prezidențiabil nu ar putea lucra în echilibru cu Maior/

“Faţa de alte variante, în acest moment, cred ca ar fi o variantă bună. Dar nu ştiu cu cine să facă acest parteneriat domnul Maior”, a mai precizat Elena Udrea.

2 comentarii la “Premieră: Udrea, de acord cu Ponta

  1. e bine cand dispar probe de la dosar, doamna udrea? e bine cand dispar inregistrari din dosarul alro, doamna udrea? e bine cand dovezile care va „leaga” dispar peste noapte, doamna udrea? intelegem toti de ce e bine asa…

  2. Ce faceti doamna Udrea? acum esti de acord cu domnu’ Ponta? pana acum il vedeai cel mai corupt .. te intorci ca si vantul.. oricum amandoi sunteti la fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *