Skip to content
Politică

Udrea, declarație surprinzătoare despre Bica: Era o persoană rea!

adevarul.ro

Fostul minsitru Elena Udrea a declarat, luni, că Alina Bica, fost secretar de stat în Ministerul Justiției, era percepută în Guvern ca fiind o persoană „rea”, deoarece nu făcea pe plac nimănui, nici prim-ministrului sau șefilor SRI, dacă ceea ce i se cerea era împotriva convingerilor ei.

Elena Udrea a fost audiată în calitate de martor în dosarul ANRP, în care fosta șefă a DIICOT Alina Bica este judecată pentru abuz în serviciu.

„În Guvern, Alina Bica era văzută ca o profesionistă, rea, în sensul unui tehnocrat căruia nu puteai să îi ceri să facă ceva dacă era împotriva convingerilor ei. Cu ea se discuta în Guvern mai mult decât cu ministrul Justiției. Noi, în Guvern, de multe ori doream să facem lucruri politice și ne loveam de refuzul Alinei Bica. Ea invoca mereu texte de lege și nouă ni se părea că este exagerată. Nimeni nu își permitea să îi ceară Alinei Bica să își modifice punctul de vedere, nici măcar prim-ministrul. Discutam cu argumente juridice și dacă nu aveam contraargumente legale, rămânea ca ea. Niciodată nu am auzit ceva critic referitor la activitatea Alinei Bica”, a spus Elena Udrea, conform realitatea.net.

 

 

2 comentarii la “Udrea, declarație surprinzătoare despre Bica: Era o persoană rea!

  1. Elena Udrea are un caracter ordinar. Cum sa nu-si laude cu apelativul de „rea” si sa nu o faca pe Alina Bica „tehocratul” care respecta legea? Grupul infractional cu ramificatii pe vericala si pe orizontala, de fapt o cloaca tiganeasca (golani si panarame)de smenari de toate categoriile, au transformat institutiile statului in tancioc unde pe taraba au pus averea Romaniei si proprietatile romanilor care trebuiau retrocedate. Pana nu se va curata sistemul de sus in jos si de jos in sus de la baza piramidei si nu vor fi date legi adevarate pentru adimistratia statului cu pedespse pe masura pentru orice incalcare a legii, aceasta tiganeala de tacioc si acest jaf ne va indrepta spre Rusia!

  2. Elena Udrea are un caracter ordinar. Cum sa nu-si laude prietena cu apelativul de „rea” si sa nu o faca pe Alina Bica „tehocratul” care respecta legea? Grupul infractional cu ramificatii pe vericala si pe orizontala, de fapt o cloaca tiganeasca (golani si panarame) de smenari de toate categoriile, au transformat institutiile statului in tancioc unde pe taraba au pus averea Romaniei si proprietatile romanilor care trebuiau retrocedate. Pana nu se va curata sistemul de sus in jos si de jos in sus de la baza piramidei si nu vor fi date legi adevarate pentru administratia statului cu pedespse pe masura pentru orice incalcare a legii, aceasta tiganeala de tacioc si acest jaf ne va indrepta spre Rusia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *