Skip to content
Politică

Udrea deplânge starea societății românești: „Ne plac doar drepturile, nu și responsabilitățile…”

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a revenit, marți seară pe pagina sa de Facebook cu o postare în care critică faptul că societatea românească vrea să beneficieze de aceleași drepturi cu ale europenilor, dar să eludeze în același timp statul de drept. Aceasta deplânge faptul că românii nu respectă valorile democratice, ceea ce atrage critici și din partea tărilor europene.

Redăm mai jos postarea deputatului Elena Udrea:

„Noua romanilor, ne plac doar drepturile, nu si responsabilitatile generate de statul de drept. Vrem sa traim ca in tarile occidentale dar noi sa actionam romaneste. Nu avem niciun respect pentru valorile care stau la temelia societatilor democratice si prospere catre care ne uitam cu jind. 

Din pacate, Romania este tot mai des in ultima vreme cauza unor decizii care par de neinteles de catre celelate tari europene. Stupefactia lor fata de modul in care intelegem noi sa respectam drepturile omului este aceeasi ca fata de carutele care circula pe autostrazile de la noi.”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

1 comentariu la “Udrea deplânge starea societății românești: „Ne plac doar drepturile, nu și responsabilitățile…”

  1. Drepturi, DAAAAAAAAAAA, munca si respect fata de lege si semeni, BAAAAAAAAAAA!!! Românul, Elena Udrea, s-a puturoşit, lenesii umplu carciumile si-si snopesc in bataie nevestele si copiii, apoi merg la vot si stampileaza PSD, ca asa a spus dom primar care le da ajutorul social de tocat pe samatoc!!! Poporul român devine din ce in ce mai violent si analfabet si ca si cum n-ar fi fost de ajuns, sare de cur in sus cand il iei la intrebari jenante despre propria persoana!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *