Skip to content
Politică

Udrea, despre dosarul Microsoft: „Oamenii de afaceri NU au culoare politică”

Președintele PMP Elena Udrea a fost întrebată cum vede cazul dosarului Microsoft în care sunt implicați nouă miniștri, dar și oameni de afaceri precum fostul soț al Elenei Udrea, Dorin Cocoș.

Udrea a declarat că este un caz de „relaționare ocultă”.

„Oamenii de afaceri nu au culoare politică, acest dosar arată un caz de relaționare ocultă care a existat de-a lungul Guvernelor, indiferent de partidele care au fost la guvernare”, a declarat Elena Udrea.

Omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, a fost retinut in dosarul Microsoft, luni, 27 octombrie. Înalta Curte de Casație și Justiție judecă la această oră cererea DNA de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Omul de afaceri Dorin Cocoș a încercat să ascundă o parte din banii primiți în dosarul Microsoft prin încheierea unui contract fictiv de împrumut și semnarea unor chitanțe antedatate, se arată în referatul Direcției Naționale Anticorupție .

Potrivit DNA, în primăvara anului 2009 a avut loc o întrevedere între Dorin Cocoș, primarul din Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan, fostul ministru Gabriel Sandu și alte persoane pentru a se discuta chestiuni legate de posibilitățile pe care le avea Ministerul Comunicațiilor la finalizarea contractului cu Fujitsu Siemens Computers pentru asigurarea în continuare a licențelor Microsoft.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *