Skip to content
Politică

Udrea, despre drama de la Colectiv: Corupţia, prostia, incompetenţa, nepăsarea ucid!

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea se revoltă după drama de la clubul Colectiv, din Bucureşti: „Corupţia, prostia, incompetenţa, nepăsarea ucid!”

Deputatul s-a prezentat, luni dimineaţă, la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). Ea a anunţat că va contesta cauţiunea pe care i-au impus-o procurorii în cel mai recent dosar deschis pe numele ei.

„Voi contesta în faţa instanţei atât cuantumul, cât şi faptul că absolut toate bunurile mele sunt sub sechestru pus de DNA. Am resurse minimale, dar e imposibil ca, din indemnizaţia de parlamentar sau din veniturile de fiecare zi, să plătesc o cauţiune de 900.000 de euro”, a declarat Udrea.

Totuşi, ea a precizat că nu vrea să vorbească mai mult, „din respect faţă de suferinţa celor care au murit acolo sau care au avut de suferit”.

„Sunt sigură că, dacă vor fi controlate multe astfel de locaţii din toată ţara, vor fi găsite în aceeaşi situaţie. Este un soi de «lasă, că merge şi aşa» care duce la tragedii ca cele de vineri. Este o lipsă de respect faţă de reguli şi faţă de lege atât a proprietarilor, cât şi a autorităţilor care nu au respectat legea”, a continuat Elena Udrea.

Întrebată dacă putem spune că, în astfel de situaţii, corupţia ucide, fosta şefă a PMP a răspuns: „Şi corupţia, şi prostia, şi incompetenţa, şi nepăsarea, toate ucid, la un moment dat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *