Skip to content
Politică

Udrea dezvăluie adevăratul motiv al atacurilor

Președintele PMP Elena Udrea a lansat, în cadrul unei conferințe de presă, un mesaj cu ocazia ultimei zile de campanie electorală pentru alegerile prezidențiale.

Udrea a declarat că se pregătește pentru momentul candidaturii de zece ani, crezând că acesta este momentul potrivit.

„Timp de zece ani am crezut în proiectul România,  așa cum l-am gândit eu, o Românie normală. M-am luptat pentru acest proiect. M-am asteptat ca aceasta campanie sa fie una grea, cu atacuri. Am fost intrebata la inceputul campaniei daca ma astept la atacuri murdare, pot sa va spun ca nu m-am asteptat la o campanie atat de mizerabila, in care tinta tuturor atacurilor din toate partile sa fiu eu, Elena Udrea. Nu m-am asteptat sa fiu tinta tuturor atacurilor murdare nedovedite, nejustificate care au insemnat acuzatii dintre cele mai halucinante pana la plangeri penale facute de oamenii lui Voiculescu aflati in puscarie, la actiuni profesionist lucrate împotriva mea de manipulare livrate la timpul potrivit.Mi-a fost legat numele de dosarul EADS sau de actiunea de filaj de la Paris împotriva mea în care n-am inteles ce vina mi se aduce pentru ca intr-un weekend am fost cu doua prietene de varsta mea intr-o capitala europeana. O actiune de filaj prin care au rezultat fotografii fix în joia dinaintea alegerilor”, a declarat Udrea.

Udrea a declarat că motivul pentru care atacurile au fost lansate asupra ei în prima fază a campaniei este pentru că principalul candidat, Victor Ponta, a crezut că Iohannis va fi declarat incompatibil și astfel va ieși din competiție, singurul candidat puternic rămânând Udrea, a explicat candidatul PMP la prezidențiale.

3 comentarii la “Udrea dezvăluie adevăratul motiv al atacurilor

  1. Asta–10 ani am crezut in proiectul ROMANIA—da ca dracu . ROMANIA –cui ? A circuitului inchis . A prieteniilor—UDREA—-BICA ( da PUIULE —catre BLEJNAR )—ANTON ( draga STOLO–JAFO ONESTI )—TRUMP—CLOPOTEL . Asa BUNATATE mai rar .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *