Skip to content
Politică

Udrea dezvăluie cine ar putea fi viitorul șef al SRI

Prezidențiabilul PMP, Elena Udrea, a vorbit într-un interviu acordat hotnews.ro despre cine ar putea fi viitorul șef al SRI, în cazul în care Victor Ponta câștigă alegerile prezidențiale.

Reamintim faptul că George Maior a anunțat de curând că își va înainta demisia din funcția de director al SRI noului președinte. De asemenea, Maior a explicat că în momentul în care succesorul lui Traian Băsescu la Cotroceni  va avea încrede și îl va nominaliza din nou pentru poziția de șef al SRI va accepta nominalizarea.

De altă părere este șefa PMP. Udrea a precizat joi că Gabriel Oprea, în prezent vicepremier și președinte al UNPR, va fi viitorul șef al SRI dacă Victor Ponta ajunge la Cotroceni.

”Dl Gabi Oprea poate fi sef SRI daca va castiga PSD, dar daca eu castig vor fi persoane care nu sunt politicieni. Pe Gabi Oprea il stiu de foarte multe timp si insist sa spun ca in guvernarea Boc nu s-ar fi putut lua masurile luate fara sprijinul lui Gabi Oprea, a facut ceva ce altii nu au avut curajul sa faca. Acum discutam de alta situatie, nu l-as pune pe Gabi Oprea sef la SRI”, a precizat Udrea la interviurile hotnews.

”Cred ca principiul ca sefii sa fie din alt partid decat cel la putere a fost corect, dar presedintele a gresit cel putin la SIE si cu dl Saftoiu, si cu dl Ungureanu si cu dl Melescanu. Dl Ungureanu s-a dovedit ulterior ca nu a fost o alegere buna pentru ca desi a fost pus acolo de presedinte ulterior a gasit de cuviinta sa tradeze increderea presedintelui si sa incerce sa joace politic cu adversarii sai.

Cred ca e un risc sa pui oameni politici la servicii, desi la SRI in vara lui 2012, un moment greu, cand toti se asteptau sa puna serviciul in sprijinul PSD, de unde venea, a tinut institutia independenta”, a mai adăugat prezidențiabilul PMP.

5 comentarii la “Udrea dezvăluie cine ar putea fi viitorul șef al SRI

  1. Ideea ei, ca si a celui care o acopera peste tot, este ca daca x a fost numit in postul y, trebuie sa-i fie loaial celui care l-a numit, pana la moarte. Asa sa fie oare?

  2. Un articol interesant daca citesti cuvintele: …a facut ceva ce altii nu au avut curajul sa faca… Apoi daca citesc si …http://www.ziartricolorul.ro/gabriel-oprea-viceprim-ministrul-cu-epoleti/…gasesc si o punte comunicare via Andrei , al lui Ponta, care, isi doreste un tatic spion. Asa-i, cand ai un acoperit in guvern, un nanas, dupa alegeri nu sti pe cine mai tradeaza, sau pe cine protejeaza. Ponta va ceda in fata acestor presiuni fiindca are stofa de acest fel. Are stofa de acoperit si va rezolva treaba . Oamenii astia sunt atat de legati intre ei incat numai daca-i elimini impreuna pe amandoi deodata, se face ceva. Altfel, bataie de joc totul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *