Skip to content
Politică

Udrea, dezvăluire în premieră despre relația cu Băsescu. Implicația lui Blaga și Boc

Președintele PMP, Elena Udrea, a vorbit într-un interviu acordat jurnaliștilor de la hotnews.ro cum a decurs de-a lungul timpului relația cu Traian Băsescu, cu privire la susținerea oferită de șeful statului în vederea ocupării diferitelor demnități publice.

”Întotdeauna a trebuit un efort din partea colegilor, Emil Boc și Vasile Blaga, pentru a-l convinge pe președinte (n.r.: referindu-se la Traian Băsescu) sa ma sustina. Presedintele nu a vrut sa ma lase sa candidez in 2008 pentru Parlament, apoi in 2012 la fel, a spus ca nu e cazul sa candidez dupa guvernuarea Boc, m-am dus si am luat cel mai bun scor”, a dezvăluit Udrea cu privire la susținerea oferită de Traian Băsescu de-a lungul timpului.

Cu privire la modul cum a ajuns să candideze la alegerile prezidențiale din 2014 și dacă s-a consultat în prealabil cu Președintele Traian Băsescu, șefa PMP a răspuns tranșant: ”Nu. A fost o decizie care s-a luat in partid, eu l-am sustinut si l-am adus pe Cristian Diaconescu. Vazand toata presiunea dupa europarlamentare, am lansat candidatura sa cu toata speranta, dar fiind constienti ca mergem cu un candidat fara notorietate. S-a luat decizia schimbarii dansului.”

8 comentarii la “Udrea, dezvăluire în premieră despre relația cu Băsescu. Implicația lui Blaga și Boc

  1. Si cand te gandesti –CA CRISTISOR DIACONESCU ce fara de notorietate ramane in FUNDatie .Oare de ce domnule fost consilier prezidential—ce te LEAGA ?

  2. esti o mincinoasa si tu tanti nuti de ce nu te-a lasat sa candidezi de buna ce esti nu??????…….guvernul boc i-a taiat 25 la suta din salariul parintilor mei si din pensiile bunicilor pt ce????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *