Skip to content
Politică

Udrea, dezvăluiri incendiare despre intelectualii care au plecat din PMP „Se certau pe grade în masonerie”

Președintele PMP Elena Udrea a vorbit despre oamenii care i-au fost alături în campania pentru alegerile europarlamentare și care ulterior au decis să părăsească partidul și chiar să o jignească.

„Unde e carte multă e și prostie multă”, a afirmat tranșant Udrea despre intelectualii care au demisionat din PMP, făcând referire la Teodor Baconschi, dar și la Adrian Papahagi.

„Toți au vrut să ajungă europarlamentari. Nu știam cum să facem clasamentul pentru că aveau un CV similar, pregătire similară și atunci am spus decideți voi care să fie ordinea pe lista la europarlamentare Noi ăștia neintelectuali am plecat și i-am lăsat să discute.

I-a prins 7 dimineața, s-a dus discuția pe cine are doctorate la Sorbona, cine are la Paris, pe grade în masonerie și așa mai departe. Toți, în afara de Siegfried Mureșan, s-au supărat. Îmi asum că n-am putut să fac astfel încât PMP să ia cinci locuri la europarlamentare”,  a declarat marți Elena Udrea.

1 comentariu la “Udrea, dezvăluiri incendiare despre intelectualii care au plecat din PMP „Se certau pe grade în masonerie”

  1. Baconski trebuia MUSAI sa ia un loc intai pentru ca la Paris a organizat magistral votarea si l-a facut pe Basescu prezident – lua-ne-ar dracul de prosti ce suntem cu alde Bakonski, Papahagi, ambii fii de scriitori despre care nu ma exprim; s-o faca cei „destepti”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *