Skip to content
Politică

Udrea: Este evident că sprijinul lui Traian Băsescu pentru mine deranjează pe foarte mulți

Luni, Elena Udrea a declarat că sunt multe organizații nemulțumite de proiectul de fuziune al PDL și PNL care vin înspre PMP și că sprijinul lui Traian Băsescu pentru ea îi deranjează pe foarte mulți.

„Sunt foarte multe organizații care vin înspre noi, organizații  nemulțumite de acest proiect dintre PDL și PNL care nu au fuzionat în realitate.

Este evident că sprijinul lui Traian Băsescu pentru mine deranjează pe foarte mulți. Am văzut și reacția lui Victor Ponta care se poziționează față de președinte, deși el nu mai candidează și l-am sfătuit să alerge după mine nu dupa președinte.Traian Băsescu este un om politic care nu a pierdut nicio bătălie electorată, evident că implicarea sa în campanie este un motiv de îngrijorare pentru candidați. Sprijinul președintelui este extrem de important pentru că sunt candidatul care își propune să continue lucrurile bune făcute de președintele Traian Băsescu.

Eu las electoratul să vadă cu ce se ocupă Victor Ponta în zilele acestea. Nu numai că nu va ajunge la Cotroceni, dar după ce va pierde competiția va pierde și președinția partidului și funcția de președinte, va avea tot timpul să mănânce floricele la tv”, a transmisUdrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *