Skip to content
Politică

Udrea explică ce greșeli a făcut Băsescu în ultimii ani și în cât timp l-ar schimba pe Ponta, dacă ajunge la Cotroceni

Prezidențiabilul PMP, Elena Udrea, a vorbit într-un interviu acordat DCnews.ro despre greșelile făcute de Președintele României Traian Băsescu, în ultimii ani.

”Presedintele a gresit cu Claudiu Saftoiu, Ungureanu , Melescanu”, a explicat Udrea. Întreabată dacă Traian Băsescu s-a înșelat și cu privire la fostul senator al PSD, în prezent șef al SRI, George Maior, Udrea a precizat că ”speră că nu.”

”Eu mă aștept ca Victor Ponta să fie dat jos și din PSD. Câți nu așteaptă ca Ponta să nu plece la Cotroceni sau să își rupă gâtul în interiorul PSD? Eu mă bazez pe oamenii din Parlament, de bună credință, să vină alături de un Președinte puternic.

Eu sunt convinsă că îmi ia o săptămână să îl schimb pe Victor Ponta, asta dacă nu pleacă el singur, dar nu prea cred asta. Voi spune un nume de prim- ministru după ce voi intra în turul II. Eu aș spune nume, dar aceștia vor fi expuși acum în campanie electorală. Poate să fie un nume cunoscut. Domnul Boc nu mai pleacă de la Cluj”, explicat Udrea cu privire la ce se va întâmpla cu premierul României în cazul în care ajunge la Cotroceni.

2 comentarii la “Udrea explică ce greșeli a făcut Băsescu în ultimii ani și în cât timp l-ar schimba pe Ponta, dacă ajunge la Cotroceni

  1. Doamna Udrea, iti permiti tocmai tu sa vorbesti de altii? cum ar fi Melescanu? vai de capul tau .. esti o incapabila , dupa ce a facut Basescu ca sa dai tu mai bine in campanie ..mai ai si tupeu sa vorbesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *