Skip to content
Politică

Udrea explică singura modalitate în care Ponta va ajunge la Cotroceni

Elena Udrea, prezidențiabilul PMP, a explicat ,a Realitatea TV care este, în opinia sa, singura situație în care prezidențiabilul PSD, Victor Ponta, va ajunge în fotoliul de la Cotroceni.

”Într-un singur caz poate ajunge Ponta preşedinte: dacă în turul II se confruntă cu Klaus Iohannis”, a afirmat tranșant Udrea.

Întrebată dacă Victor Ponta ar ieşi învingător dacă intră în turul doi alături de Klaus Iohannis, Udrea a răspuns: „Categoric da”.

Șefa PMP a mai a reiterat anuntul conform căruia nu îi va da niciodată voturile lui Victor Ponta.

„Aşa cum arată lucrurile acum este evident că Victor Ponta şi Klaus Iohannis sunt două feţe ale aceleiaşi monede şi că, oricare dintre ei va ajunge la Cotroceni, va fi refacerea USL-ului. UItaţi-vă că nu numai Klaus Iohannis spune că va guverna cu Ponta, şi Ponta spune că e posibil ca Iohannis să fie premier”, a mai spus Elena Udrea.

„Din cauza procentului mare de nehotărâţi, încă mai funcţionează votul de partid. Dacă nu vrem ca în România din nou să decidă votul de structură, ar trebui ca nehotărâţii să vină să voteze omul, şi nu partidul. În acest moment, opoziţia este într-o mare capcană. Cel pe care îl creditează electoratul ca fiind candidatul opoziţiei, cu prima şansă, este Klaus Iohannis. Nimic din ce face Iohannis nu este o dovadă că este candidatul opoziţiei. Nu are nicio critică de făcut la adresa lui Victor Ponta”, a mai explicat Udrea.

Turul II cu Iohannis şi Ponta ar fi „o tragedie pentru România”, susţine Udrea.

„Va fi o mare tragedie pentru această ţară. După mine, Klaus Iohannis nu este decât o altă variantă a lui Victor Ponta. Vom avea în continuare PSD la guvernare”, a a conchis Udrea la Realitatea TV..

1 comentariu la “Udrea explică singura modalitate în care Ponta va ajunge la Cotroceni

  1. are si doamna udrea o data dreptate! oricare dintre cei doi va ajunge la putere, tot psd-ul va guverna.. pentru ca intr-un final se vor alia. dar totusi sper ca romanii sa se gandesca la binele lor si sa voteze cu capul, nu pentru toate cele primite de la psd sau acl !! exista candidati mult mai competenti si experimentati sa ocupe aceatsa functie!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *