Skip to content
Politică

Udrea face din nou show

Liderul PMP, Elena Udrea, a jucat tenis cu piciorul şi volei în sala de sport din comuna ieşeană Miroslava, apoi a vizitat un târg de utilaje agricole unde s-a urcat la volanul unui tractor şi al unei combine agricole, iar un producător local, consilier PSD, i-a dat palincă şi două pere.

Elena Udrea a vizitat, vineri, sala de sport din localitatea Miroslava, judeţul Iaşi, la invitaţia primarului PDL Dan Niță, ea precizând că a vrut să vadă utilitatea unei investiţii care a început în perioada în care s-a aflat la conducerea Ministerului Dezvoltării.

La un moment dat, Elena Udrea a primit o minge de volei, a mers către mijlocul terenului, dar mingea lovită de ea cu mâna a lovit fileul. Încercarea sa a fost totuşi aplaudată de cei prezenţi, Elena Udrea lovind ulterior aceeaşi minge şi cu piciorul.

Liderul PMP a vizitat şi târgul de maşini agricole şi produse agroalimentare din localitatea Miroslava, unde s-a urcat la volanul unui tractor, apoi şi la volanul unei combine, arătându-se încântată de calitatea utilajelor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *