Skip to content
Politică

Udrea face lumină în privința implicării sale în politică: „Chiar și din pușcărie…”

Elena Udrea a ales să facă lumină în privința implicării sale în politică, precizând că a rămas tot timpul aproape de acest domeniu, chiar și atunci când se afla în spatele gratiilor.

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care a explicat că merită doar lucrurile în care crede „fără nicio ezitare și cu toate dificultățile” întâmpinate.

Redăm mai jos mesajul complet publicat de Elena Udrea pe pagina de Facebook:

„Dupa anuntul ca „m-am intors”, am vazut si concluzii care m-au amuzat. „Udrea revine in politica”. De fapt, Udrea a fost tot timpul in politica. Chiar si din puscarie… Doar ca experienta traita, mi-a cerut un timp de analiza. Ce merita si ce nu merita in viata? Raspunsul mi l-am dat fara niciun efort: doar lucrurile in care crezi, fara nicio ezitare si cu toate dificultatile pe care le intampini. Pentru ca sunt putini cei care astazi mai au curaj sa spuna adevarul si nebunia sa se implice, sa le pese. 
Ca urmare, dupa o perioada de introspectie, am revenit. Ceea ce mi-a atras deja atentia sporita a celor care sunt pe cale sa preia controlul tarii in spatele perdelelor de fum pe care le folosesc, gen interesul national si lupta cu coruptia si, care inchid gura oricui indrazneste sa vorbeasca, cu un dosar penal sau cu o campanie de discreditare prin acoperitii din presa. Sa vedem ce urmeaza.”

2 comentarii la “Udrea face lumină în privința implicării sale în politică: „Chiar și din pușcărie…”

  1. Pai e bine, ca initialele se potrivesc manusa. PMP, Partidul Marilor Penali. Nu e tot politica ??? Cred ca ar avea cei mai multi membri de frunte de pe toata scena politica romaneasca ! Atunci sa vezi traseism …

  2. P.S.
    Deci, sediul social la Jilava, semnul electoral o pereche de catuse sau mai multe impreunate, iar imnul Verde-nrourat. Stati, astia cu imnul asta sunt altii ? Nu-i nimic, tot un drac ! Ii doresc succesuri politice fara numar !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *