Skip to content
Politică

Udrea face pace cu Monica Tatoiu. Ce a declarat deputata

Elena Udrea a facut mai multe declaratii la iesirea de la ICCJ. Deputata a cerut sa fie scoasa de sub control judiciar in dosarul Gala Bute unde este acuzate de fapte de coruptie.

La ieșirea de la ICCJ Elena Udrea a vorbit despre procesul în care este implicată alături de Monica Tatoiu:

„O sa vad cum se inteleg avocatul cu executorul. O sa facem o eșalonare a datoriei. Nu o să fie nevoie, pentru că o să ne înţelegem să îi plătesc (Monicăi Tatoiu – n.r.) poprirea. Face lucrul acesta cu acordul meu. Nu este nevoie să se pună poprire pe salariu. Or fi fost alte cheltuieli (…) nu exista o poprire in acest moment pe indemnizatia de parlamentar.”, a conchis fostul ministru al Dezvoltării și Turismului.

În anul 2010, Monica Tatoiu a spus că Elena Udrea „calcă în străchini”, remarcă pe care fosta şefă PMP a considerat-o ofensatoare.

„Doamna Udrea, de când a fost numită, nu face altceva decât să calce în străchini”, „Doamna Udrea este un pericol”, „are comportamentul unui copil râzgâiat”, „această doamnă arogantă”, „nu poţi să păcăleşti decât un om incompetent” sau „aşa se întâmplă când găinarii au acces la bani mulţi” sunt câteva dintre declaraţiile Monicăi Tatoiu de la acea vreme.

Elena Udrea a acționat-o în judecată pe afaceristă. Totuşi, după 5 ani de judecată, sentința a fost pronunţată în favoarea Monicăi Tatoiu, care trebuie să primească de la Udrea 100.000 de lei.

Conturile Elenei Udrea sunt acum blocate, iar executorul judecătoresc a decis sa pună poprire pe salariul de deputat al acesteia. Astfel, o treime din leafa ei de 7.000 de lei va ajunge la Tatoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *