Skip to content
Politică

Udrea face valuri pe scena politică: „Mi se cere să renunț la candidatură. Serviciile SECRETE au intrat în campanie”

Președintele PMP Elena Udrea a ieșit astăzi în cadrul unei conferințe de presă cu o serie de declarații extrem de importante.

Elena Udrea a declarat că i se cere insistent în ultimul timp să renunțe la candidatură în favoarea unui alt candidat, dar și că  în favoarea celor doi principali candidați la Președinție au intervenit serviciile secrete.

„Evenimentele din ultimele zile m-au determinat să am această ieșire și să încerc să explic electoratului care este motivul pentru care, de câteva zile, constatăm un atac nemaiîntâlnit asupra unui candidat. Seria de atacuri la care sunt supusă în ultima perioadă, faptul că sunt acuzată fără argumente, fără probe de lucruri cu care n-am legătură, faptul că îmi e numele legat de cauze din ce în ce mai multe și dintre cele mai grave care au fost aduse în opinia publică arată că este un atac concertat.

E o strategie de campanie electorală care are ca țintă electoratul Elenei Udrea. N-am nici o legătură cu Microsoft. Îmi pare că fostul meu soț, cel cu care am petrecut zece ani, este astăzi arestat preventiv. Justiția trebuie să funcționeze independentă de politic, trebuie să fie puternică și să își facă treaba indiferent de clasa politică. Afirm ferm acum în fața dvs. nu am nici o implicare în afacerea Microsoft. Soțul meu a fost om de afaceri înainte de a mă cunoaște, a rămas om de afaceri și în timpul căsniciei și după. Nu le-a făcut împreună cu mine, e un om care își asumă lucrurile pe care le-a făcut, sunt convinsă.

Am văzut într-un mod halucinant cum după ce am cerut public să așteptăm să vedem și miniștri implicați în EADS, după ce am vorbit despre acest dosar, spunând lucruri pe care le știu din spațiul public, un articol apărut în presa din afara dar având filieră puternică pe zona lui Voiculescu, anunță fără nici o logică faptul că aș fi fost implicată în dosarul EADS. N-am fost ministru atunci, n-am cum să fiu implicată în acest dosar”, a declarat Udrea.

„Mi se cere mereu să renunț la candidatură în favoarea unui alt candidat. Această bătălie e dusă de candidații care se vor înfrunta în turul II. Uitându-mă cu mare atenția la lucrurile care se petrec în ultimele zile, la analizele  pe care le fac unii care sunt mai informati decat mine, cred ca in favoarea celor doi candidați principali au intrat si serviciile secrete.

Am văzut astăzi o schemă făcută de un jurnalist care nu imi e prieten, un jurnalist care ma critică, un jurnalist care nici macar nu voteaza cu mine, prin care arata ca informatia aparuta pe site-ul din germania cum ca as fi implicata in dosarul EADS a aparut dupa o schema cunoscuta deja folosita de oameni din directia de informatii externe, care sunt folositi in astfel de situatii. De aceea nu m-a mirat ca acest atac a fost preluat la Ghiță TV, la Antena3, oameni care erau deja avizati asupra aparitiei acestor informatii si le-au preluat. 

Nu ma retrag din aceasta competiție. Îi rog pe cei care au avut încredere și au în Elena Udrea să meargă să voteze duminică”, a declarat Elena Udrea.

2 comentarii la “Udrea face valuri pe scena politică: „Mi se cere să renunț la candidatură. Serviciile SECRETE au intrat în campanie”

  1. vad ca voi va folositi de servicii siincercati sa destabilizati tara.
    Cine raspunde daca ne trezim cu rusii peste noi?
    Panarame tradatoare!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *