Skip to content
Politică

Udrea, fermă pe poziții. Ce va face PMP în turul II

Președintele PMP Elena Udrea se poziționează ferm cu privire la susținerea unuia dintre candidați în turul II.

Udrea a declarat că este rezultatul obținut este unul „rezonabil”, având în vedere campania grea prin care a trecut.

„Având în vedere situația, faptul că am dus cea mai grea campanie și am suportat cele mai mari atacuri, rezultatul e rezonabil. Sigur, ne-am fi dorit mai mult, dar a trecut această campanie, ne asumăm rezultatul. PMP merge mai departe.  Discuțiile legate de ce vom face între cele două tururi să le avem în zilele următoare și vom avea o poziție față de cei doi candidați până la sfârșitul acestei săptămâni.

Vom analiza și vom vedea exact de decizie va avea PMP. Constant că până acum toată lumea spunea că nu are nevoie de voturile PMP și nu vrea să se asocieze cu Băsescu. Cam asta era poziția contracandidaților mei, ultima dată așa am auzit, că nu sunt interesați.

Nu vom negocia nimic, n-am intrat în competiție ca să negociem. PMP se va construi pentru 2016. Din respect pentru ei, nu cred că se poate negocia. Nu s-a vorbit despre demisii. Partidul are Congres anul viitor, vom avea un astfel de for pe la începutul anului. Am vorbit cu domnul președinte și sigur se putea și mai bine însă și domnia sa având în vedere condițiile apreciază ca fiind onorabil acest rezultat. Într-o campanie întotdeauna îți poți reproșa destul de multe.

Poate că strategic am candidat cu o structură politică în construcție, la început de drum, ceea ce evident că nu putea să facă față celor două mari blocuri politice. preda-demisie?”, a declarat Elena Udrea.

Președintele PMP a mai adăugat că ar fi vrut să îi facă un cadou președintelui de ziua lui, însă „nu s-a putut”.

„Am fi vrut sa-i facem o surpriză plăcută, să luam un scor mai bun, dar asta este. Peste cinci ani”, a declarat Udrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *