Skip to content
Politică

Udrea: „Am fost fotografiată la 11 noaptea în apartamentul meu”

Președintele PMP Elena Udrea a acuzat, după fotografiile de la Paris apărute în presă în care era cu șefa DIICOT Alina Bica, că a fost fotografiată în propria casă la miezul nopții.

 „Am fost fotografiată în propriul apartament. Spre miezul nopţii. Este o presiune extraordinară la care sunt supusă. Se cere retragerea mea din competiţie. Nu mă voi retrage! Merg până la capăt!”, a precizat Elena Udrea.

Candidatul PMP la președinție și-a exprimat „temerea” în legătură cu „riscul de a ne întoarce într-un regim în care ne era teamă că Securitatea află ce punem pe masă”. „Cu Ponta, un candidat slab, şantajabil, având în spate un partid plin de corupţi, cu Iohannis, un candidat care stă sub semnul incompatibilităţii, este uşor să vezi jocul structurilor din spatele acestei lupte pentru putere”, a subliniat Elena Udrea.

4 comentarii la “Udrea: „Am fost fotografiată la 11 noaptea în apartamentul meu”

  1. Cum ai fost pozata, cu cocos, sau fara cocos ? Si eu zic ca e bine sa mergi pana la capat. Pentru ca presupusul capat e tot langa cocos !

  2. camelia,te inteleg,esti femeie,dar eu ca barbat as fi vrut sa vad pozele(nu pozitiile)cu ea!stiu,sunt rautacios,dar ce animal ca mine n-ar fi!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *