Skip to content
Politică

Udrea iese la atac. Ponta și Iohannis să răspundă IMEDIAT !

Elena Udrea a făcut un apel la principalii candidați la Președinție: Klaus Iohannis și Victor Ponta.

 Președintele PMP Elena Udrea solicită o reacție fermă din partea liderilor politici cu privire la cererea de încuviințare a arestării preventive pe numele deputatului social-democrat Viorel Hrebenciuc.

Udrea a declarat că așteaptă să vadă dacă Iohannis va fi oprit în a recomanda celor de la ACL să voteze la vedere pentru aprobarea solicitării DNA de faptul că inclusiv „FDGR a beneficiat de retrocedări ilegale”.

„Aștept să văd din partea celorlalți lideri politici pozițiile față de acest nou caz de corupție, aștept să văd ce le va spune domnul Ponta celor din PSD legat de votul pe urmează să-l dea. Așa cum aștept să văd ce spune Iohannis, au trecut câteva ore și nu există nici o reacție. Aștept să văd dacă Iohannis va fi oprit în a recomanda celor din ACL să voteze la vedere pentru aprobarea solicitării DNA de faptul că inclusiv FDGR a beneficiat de retrocedări ilegale”, a explicat Udrea în cadrul unei conferințe de presă.

4 comentarii la “Udrea iese la atac. Ponta și Iohannis să răspundă IMEDIAT !

  1. Maine-i tarziu ??? Sa-ti raspunda …cei vizati de tine ! Ca …abia acum au aflat de cat de urgent si imperativ cere o „nime-n drum” sa dea raspunsu` Ponta si sasu` Johannis !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *