Skip to content
Politică

Udrea iese la rampă: „Acesta este adevărul pe care nimeni nu îl spune!”

" "

În ultimul mesaj publicat pe pagina de Facebook, fosta șefă a PMP, Elena Udrea, lansează noi atacuri la adresa denunțătorilor: „Acesta este adevarul pe care nimeni nu il spune, tot din cauza fricii care a amutit pe toata lumea”.

„Conform legii, pentru a beneficia de impunitate de pe urma denunturilor facute, denuntatorul trebuie sa fi fost fortat de catre denuntat sa faca fapta. Asa ca oamenii de afaceri care toarna politicieni declara ca le-ar fi dat acestora bani ori altceva vreodata, deoarece „au fost obligati”…
Nu ma mira aceasta minciuna, pentru ca un turnator este si un las. Altfel, daca ar avea o minima onoare, ar avea „mustrarile de constiinta” imediat ce a dat mita, ar merge din proprie initiativa la parchet, nu ar astepta sa fie prins ca sa se „spovedeasca” si sa scape astfel, si fara pedeapsa si cu toti banii pe care i-a furat.
In realitate, oamenii de afaceri „fac coada” la usa unui ministru, primar, presedinte CJ etc., pentru a-i propune bani, ajutor in campanii, avantaje, orice. Este o competitie intre oamenii de afaceri pentru a fi in apropierea ori a fi bagat in seama de un politician la care au interese, nici vorba sa ii preseze cineva.
Iar politicienii, tot de regula, sfarsesc prin a accepta „colaborarea” pentru ca au de dus bani la partid, au campanii electorale de facut etc.
Acesta este adevarul pe care nimeni nu il spune, tot din cauza fricii care a amutit pe toata lumea”, a scris Elena Udrea pe pagina de Facebook.

" "
" "

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *