PSnews

Recent

Udrea iese la rampă: Dragnea pune premierii care i se cer

www.gandul.info

Fostul ministru Elena Udrea a făcut declarații joi referitoare la faptul că nu ar miza pe președintele PSD Liviu Dragnea în ceea ce privește confruntarea cu premierul Mihai Tudose și a susținut că liderul PSD „ne-a obișnuit cu lașitățile și încercările de a se înțelege cu sistemul”.

Prezentă la Curtea de Apel București, unde s-a desfășurat un nou termen în dosarul în care este judecată pentru finanțarea campaniei electorale din 2009, Udrea a fost întrebată de jurnaliști pe cine mizează în confruntarea Dragnea-Tudose, potrivit agerpres.ro

Dacă nu aș fi fost colegă de Parlament cu domnul Tudose și nu l-aș fi cunoscut la un moment dat în calitate de deputat de Brăila, prin 2009, v-aș fi întrebat: cine este domnul Tudose? Nu aș miza foarte tare nici pe Dragnea, pentru că ne-a obișnuit cu lașitățile și încercările de a se înțelege cu sistemul. Îl mai păcălește sistemul că îl lasă în pace și să nu încerce să schimbe legile Justiției. Domnul Dragnea se lasă păcălit și face ce i se spune (…) Atât de multă lașitate este ceea ce face domnul Dragnea, nu că alții ar fi mai viteji pe scena politică, că nu m-aș aventura azi să spun cine este câștigător. Dragnea pune premierii care i se cer. I s-a cerut să îl pună pe Grindeanu, alt nimeni în politică. Înțeleg că i-a cerut să pună noua Securitate, prin domnul Klaus Iohannis„, a replicat Udrea.

Pe de altă parte, Udrea a fost întrebată cum l-ar descrie pe Dinu Pescariu, cel care a făcut denunțuri la DNA.

Îl descriu ca fiind o mare lichea„, a răspuns Udrea.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi