Skip to content
Politică

Udrea ii da o veste proasta lui Iohannis

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat intr-o interventie la Romania TV ca din punctul sau de vedere este un candidat mult mai bun decat Klaus Iohannis. Udrea a precizat faptul ca, spre deosebire de Iohannis despre care romanii nu stiu nimic, despre persoana sa acestia stiu si ce realizari a avut si ce nu a facut. 

„Sunt un candidat mult mai bun decat dl Iohannis. Cei care vor sa fie parte la acest proiect vor veni alaturi de mine. Desi dansul pare destul de sigur, ca sa nu spun destul de arogant. Cred ca in analiza onesta a lui stie ca sunt un candidat mai bun decat el.  Despre mine se stie totul. Despre dl Iohannis nu se stie aproape nimic”, a afirmat fostul ministru.

Referitor la procesul de strangere a semnaturilor, Elena Udrea a spus ca „avem intr-o saptamana peste 80.000 de semnaturi stranse. M-am bucurat sa aflu de la colegi ca in mod natural oamenii vin sa semneze pentru sustinerea mea”. Pe de alta parte, Elena Udrea a adaugat ca, in ceea ce il priveste pe Klaus Iohannis, „este un proces destul de greoi de strangere a semnaturilor pentru dl Iohannis”.

Udrea a precizat ca, din punctul sau de vedere, crede ca si „dl Iohannis stie ca nu o sa intre in turul 2”. Aceasta a explicat ca „exista o lipsa de mobilizare in echipa lor. Eu cred ca foarte multi democrat liberali ma vor sustine pe mine si e normal sa fie asa. Cred ca foarte multi vor prefera sa ma sustina pe mine”.

2 comentarii la “Udrea ii da o veste proasta lui Iohannis

  1. Fara indoiala,Gabita e mai tare ca primarul sibian.Unde mai are ea de lucrat e politica internationala.Inchipuiti-va ce-i va spune colegul norvegian cand o va intalni : Cum madam,nu stii ca suntem Regat,inca din vremea vikingilor si ca nu nici nu ne trece prin minte,treba asta cu UE ? Oricum il va intreba unde sta sa ii faca ea curat cu mopul,dupa care se va parasuta deasupra unui fiord de va ramane omul masca.Asadar,iata-ne captusiti cu un adevarat presedinte polivalent.

    tr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *