Udrea ii da o veste proasta lui Iohannis

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat intr-o interventie la Romania TV ca din punctul sau de vedere este un candidat mult mai bun decat Klaus Iohannis. Udrea a precizat faptul ca, spre deosebire de Iohannis despre care romanii nu stiu nimic, despre persoana sa acestia stiu si ce realizari a avut si ce nu a facut. 

„Sunt un candidat mult mai bun decat dl Iohannis. Cei care vor sa fie parte la acest proiect vor veni alaturi de mine. Desi dansul pare destul de sigur, ca sa nu spun destul de arogant. Cred ca in analiza onesta a lui stie ca sunt un candidat mai bun decat el.  Despre mine se stie totul. Despre dl Iohannis nu se stie aproape nimic”, a afirmat fostul ministru.

Referitor la procesul de strangere a semnaturilor, Elena Udrea a spus ca „avem intr-o saptamana peste 80.000 de semnaturi stranse. M-am bucurat sa aflu de la colegi ca in mod natural oamenii vin sa semneze pentru sustinerea mea”. Pe de alta parte, Elena Udrea a adaugat ca, in ceea ce il priveste pe Klaus Iohannis, „este un proces destul de greoi de strangere a semnaturilor pentru dl Iohannis”.

Udrea a precizat ca, din punctul sau de vedere, crede ca si „dl Iohannis stie ca nu o sa intre in turul 2”. Aceasta a explicat ca „exista o lipsa de mobilizare in echipa lor. Eu cred ca foarte multi democrat liberali ma vor sustine pe mine si e normal sa fie asa. Cred ca foarte multi vor prefera sa ma sustina pe mine”.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL