Skip to content
Politică

Udrea îi dă peste nas lui Ponta

Președintele PMP Elena Udrea s-a lansat astăzi, 26 septembrie, în cursa pentru alegerile prezidențiale într-un mod inedit. În loc de o lansare propriu-zisă, Elena Udrea a decis că va împărți de la sediul PMP ghiozdane, abecedare și rechizite pentru copiii proveniți din familii fără posibilități materiale.

Liderul PMP s-a lansat astfel în cursa pentru Cotroceni, exprimând disprețul pentru modul de guvernare al prim-ministrului Victor Ponta, cel căruia a ținut să îi transmită un mesaj.

„În loc de o lansare a candidaturii făcută într-un mod fastuos în care aducem oameni și îi plătim să aplaude candidatul, am decis să facem un gest pentru familiile care nu au posibilități materiale. M-aș fi bucurat ca Ponta să cheme pe stadion copiii și să le dea de două milioane de euro ghiozdane, abecedare și rechizite”; a declarat Udrea.

3 comentarii la “Udrea îi dă peste nas lui Ponta

  1. De cand ai intrat in POLITICA–stimata doamna ai tot fost in campanii de lansare . IPOCRIZIA nu salveaza ROMANIA—-pacat ca BLEJNAR e putin ocupat altfel ZIUA RECOLTEI ar fi fost mai bogata .

  2. Intretinuta asta are curajul ,de fapt tupeul, de a se considera om politic cind ea nu este decit o jucarie si va avea soara jucariei care dupa ce este folosita este aruncata.Cocos deja a zis pas si in curind si marinarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *