Skip to content
Politică

Udrea îl îngroapă pe Blaga în mega-dosarul EADS

Președintele PMP Elena Udrea a explicat astăzi, 29 octombrie, în cadrul unei conferințe de presă, că articolul apărut în presa germană cu privire la așa-zisa sa implicare în dosarul EADS este unul „comandat” tocmai pentru a fi preluat de televiziune precum „a domnului Voiculescu”.

Am văzut într-un mod halucinant cum după ce am cerut public să așteptăm să vedem și miniștri implicați în EADS, după ce am vorbit despre acest dosar, spunând lucruri pe care le știu din spațiul public, un articol apărut în presa din afara dar având filieră puternică pe zona lui Voiculescu, anunță fără nici o logică faptul că aș fi fost implicată în dosarul EADS. N-am fost ministru atunci, n-am cum să fiu implicată în acest dosar”, a declarat Udrea.

Președintele PMP a afirmat că Vasile Blaga este cel care ar trebui să fie întrebat dacă are legătură cu dosarul EADS, afirmând că nu dânsa a fost ministru Afacerilor Interne.

„Ar trebui să îl întrebați pe domnul Blaga despre dosarul EADS, nu eu am fost ministru Afacerilor Interne în acea perioadă (…) mă vor ruga să tac”, a răspuns Udrea întrebării unui jurnalist.

4 comentarii la “Udrea îl îngroapă pe Blaga în mega-dosarul EADS

  1. Dar cand aceeasi publicatie racnea din toti rarunchii ca in 2012 a fost lovitura de stat , etc etc, tot Voiculescu a comandat articolele? Astia au o obsesie morbida. Pentru tot ce se intampla in tara si aiurea, Voiculescu este de vina, chiar si de dupa gratii. De ce nu s-au sesizat si atunci, pentru ca le convenea ce scria respectiva publicatie? Se intoarce roata; ce tie nu-ti place, altuia nu face.

  2. Lenuto, cand il ”faceati” pe Ponta serviciile erau bune, cand ii ”faceati” pe romani cu aceleasi servicii dupa referendum (fara sa va pese de soarta tarii, de imaginea ei), erau bune…bune…Acu cand vi se serveste aceeasi mancare, brusc, serviciile sunt bune. In privinta lui Voiculescu esti hazlie – ni-l prezinti ca pe Supermanul serviciilor secrete, care le coordoneaza si din puscarie actiunile acestora. Femeie, gata cu Voiculescu, ca te faci de ras….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *