Skip to content
Politică

Udrea, început de săptămână la ICCJ. Noi declarații în Dosarul ANRP

puterea.ro

Fosta șefă a PMP, Elena Udrea este așteptată, în cursul zilei de luni, de magistrații de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru a fi audiată în dosarul ANRP în care fosta şefă a DIICOT Alina Bica este judecată pentru abuz în serviciu.

„O să dau o declaraţie despre ce ştiu eu de situaţia de la ANRP şi această declaraţie este în sensul celor pe care şi Alina Bica le susţine. Am fost prima care a atras atenţia, încă din 2010, că acolo se întâmplă anumite lucruri. Sunt în măsură să spun în faţa unei instanţe ceea ce cunosc şi ceea ce este adevărat. Eu ştiu foarte multe lucruri, dar nu ştiu cine vrea să le afle. Sunt gata să le spun sub jurământ în faţa unei instanţe de judecată”, declara, pe 11 noiembrie, Elena Udrea, subliniind că va da lămuriri şi despre anumite note ale SRI.

În acest dosar, Alina Bica este acuzată de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, faptă săvârşită ca secretar de stat şi reprezentanta Ministerului Justiţiei în cadrul Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, informează EVZ.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *