Skip to content
Politică

Udrea intervine în subiectul predării religiei în școli. Ce spune aceasta

În urmă cu câteva zile, prezidențiabilul independent Monica Macovei a declarat că îşi doreşte ca în locul religiei elevii să înveţe istoria religiilor.

„Religia nu are ce cauta in scoli, ci istoria religiilor ar trebui sa fie introdusa”, a transmis Monica Macovei.

În plan opus, cealaltă femeie-candidat la alegerile prezidențiale din acest an, Elena Udrea,  afirmă că „religia în şcoli poate fi o garanţie a sănătăţii morale a acestui popor”

Eu cred că societatea românească are nevoie de valori şi de repere morale, astăzi mai mult ca altădată.
Într-o lume în care principiile sunt desconsiderate, în care convingerile se tranzacţionează la bursa interesului de câştig facil şi imediat şi, într-o societate în care tinerii şi copiii sunt derutaţi legat de viitorul lor şi extrem de influenţabili, religia în şcoli poate fi o garanţie a sănătăţii morale a acestui popor, prin promovarea valorilor şi perceptelor creştine. 
Mai mult, având un popor credincios în proporţie covârşitoare, cred că este nevoie de reconsiderarea rolului bisericii în societate. 
Trebuie început prin reaşezarea relaţiei stat-biserică, având ca scop binele oamenilor, şi nu al liderilor politici ori al celor religioşi”, a transmis Elena Udrea pe pagina sa de facebook. 

2 comentarii la “Udrea intervine în subiectul predării religiei în școli. Ce spune aceasta

  1. Felicitari dna Udrea pt aceasta pozitie, care ne caracterizeaza pe noi romanii in marea majoritate!! Pacat ca mai exista oameni ca Monica Macovei, Remus Cernea etc, care promoveaza abjectii ca libertate sexuala, homosexualism si, nu in ultima instanta, disparitia religiei (singura materie cu percepte morale clare) din scoli !!
    Inca o data, felicitari !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *