Skip to content
Politică

Udrea, interviu din Costa Rica: ar putea deveni vedetă de serial. Mesaj dur pentru 2 eurodeputați

nasul.tv

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului Elena Udrea a acordat interviu din Costa Rica. Vedeți mai jos cum ar putea ea deveni vedetă de serial.

Este vorba despre un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor, în care fosta șefă a Cancelariei Prezidențiale (având acum statutul de refugiat politic în țara central-americană) a declarat că a primit o ofertă de la compania americană Netflix pentru un serial despre viața și peripețiile ei.

„Am o propunere de la Netflix. Să fac un serial. Am primit propunerea când eram în România, dar acum li se pare și mai interesant că sunt aici. Mă gândeam ce interesant ar fi când intru eu în direct la televiziune, sunt în pantaloni scurţi, în papuci, dar în sus sunt îmbrăcată de birou”, a mărturisit Udrea.

În altă ordine de idei: ea le-a transmis un mesaj dur eurodeputaților Cristian Preda și Siegfried Mureșan, susținând că aceștia nu și-ar fi câștigat fotoliile fără banii lui Gheorghe Ștefan „Pinalti”, condamnat deja la închisoare în așa-numitul „dosar Microsoft mic” (lotul Dorin Cocoș).

„Primii care erau executaţi erau cei apropiaţi mie. Toată lumea îmi reproșează: «Uite cum ai făcut politică! Niciodată nu ţi-ai susţinut oamenii». Nu. Uitaţi-vă pe cine am susţinut eu! Am susţinut pe Cristi Preda, pe Siegfried Mureșan, care a plecat dinpartid. Nu ţi-e rușine?! Să o faci pe moralul, pe moralistul, când banii tăi din campanie au fost de la Pinalti din Microsoft?!

Te duci și faci pe hashtag rezist în Piaţă când tu știi că ai fost pus pe listă de Elena Băsescu și susţinut de Elena Udrea! «Principiile mele nu-mi permit să încasez 20.000 de euro pe lună de la Parlamentul European pentru că uite cum am ajuns parlamentar! Nu aș merita niciodată. Dar pentru că aceste personaje corupte și blamate m-au susţinut, eu îmi dau demisia!» Ia dă-ţi demisia din Parlamentul European! a tunat Udrea.

Găsiți AICI întregul interviu, în care Elena Udrea se pronunță pentru rejudecarea de la zero a speței Gala Bute și în care își exprimă intenția de a candida din nou la președinția României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *