Skip to content
Politică

Udrea își ascute colții: un nou afiș controversat FOTO

Fostul ministru Elena Udrea a postat, pe pagina personală de Facebook, un mesaj prezentându-și afișul de campanie și motivând alegerea sa de a candida pentru un loc în Camera Deputaților.

„Afişul de campanie pentru alegerile din 11 decembrie!
Parlamentul viitor trebuie să aibă curajul să lupte împotriva Sistemului şi a modului ocult în care se exercită Puterea în România.
În toată activitatea mea politică, am demonstrat că sunt o femeie puternică, determinată şi, poate cel mai important, curajoasă. Mai mult decât foarte mulţi auto-intitulaţi bărbaţi din politică. Ştiu ce trebuie făcut pentru ca această ţară să redevină o democraţie în adevăratul sens al cuvântului.
De aceea candidez independentă pentru Camera Deputaţilor şi le cer bucureştenilor votul lor pe 11 decembrie. Votaţi Elena Udrea. O femeie cât zece bărbaţi!”, a scris Udrea, pe Facebook.

15095006_10154426659734584_4450938893153921428_n

1 comentariu la “Udrea își ascute colții: un nou afiș controversat FOTO

  1. Un singur lucru poate fi spus: tupeu de boarfa! Inculpata Udrea este cu un picior in puscarie si viseaza la cai verzi pe pereti. O voteaza pulea, dar oricum nu conteaza pentru ca la penitenciarul Targsor poate merge si direct din parlament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *