Skip to content
Politică

Udrea își exprimă îngrijorarea. Au românii, în ciuda protestelor, o alternativă mai bună a conducătorilor?

" "

Elena Udrea revine pe Facebook cu un mesaj în care analizează protestul de marți seară din București la care s-a înregistrat un număr record de peste 25 000 de oameni. Evenimentul recent i-a amintit deputatei de momentul Revoluției când protestele masive ale milioanelor de români din țară și-au manifestat dorința de „a schimba cursul țării.”Potrivit Elenei Udrea, România „a pierdut atunci startul” întrucât interesele românilor au fost confiscate de Securitate, de „democratie originala si comunism cu fata umana”.

Totodată, Udrea își exprimă îngrijorarea că „entuziasmul celor care vor sa schimbe drumul Romaniei, dorinta lor adevarata de a construi o tara in care sa aiba motive sa ramana, vor fi folosite, deturnate de cei care duc o lupta sofisticata de preluare a puterii.”

" "
" "

Fostul Ministru își încheie postarea cu o întrebare retorică prin care punctează: ce sa va întâmpla cu protestatarii, cu românii, cu cei revoltați dacă în pofida schimbării cerute, cei de „dinainte” vor fi schimbați cu „alții” „care sunt de fapt doar „ceilalti”, conchide deputatul.

Redăm mai jos postarea completă a Elenei Udrea de pe rețeaua sa de socializare:

„Tragedia de la Colective a scos in strada 25.000 de oameni, mai ales tineri, pentru a-si exprima compasiunea, solidaritatea dar si nemultumirea fata de cum arata tara lor astazi urmare a modului cum a fost condusa in ultimii 26 de ani.
Mi-am amintit de Revolutie, un moment istoric in care milioane de oameni au iesit in strada sa schimbe cursul tarii. Am crezut atunci, la 16 ani, ca noi, tinerii care avusesem curajul sa strigam impotriva Regimului, vom fi cai care vor alege drumul Romaniei. Din pacate, Securitatea se juca din umbra cu destinul nostru, in timp ce oamenii mureau in strada. „Ei”, securisti si neocomunisti, stiau exact care este ” viitorul „: democratie originala si comunism cu fata umana. Au avut nevoie de noi doar ca sa il omoare pe Ceausescu, pentru a prelua puterea.
Poate de aceea Romania arata astazi asa, pentru ca a pierdut atunci startul.
Ma uit la protestul de ieri cu atentia celui care face parte din Sistemul care si-a ajuns limitele, a celui care, tocmai de aceea, stie adevarurile grave despre cum acesta functioneaza si scopul care il anima.
Ma tem ca si de data aceasta, entuziasmul celor care vor sa schimbe drumul Romaniei, dorinta lor adevarata de a construi o tara in care sa aiba motive sa ramana, vor fi folosite, deturnate de cei care duc o lupta sofisticata de preluare a puterii.
P.S. Cineva se intreba de dimineata la o emisiune radio: Daca cei de impotriva de acum pleaca, oare cine o sa vina? Stim noi, cei care am fost in strada cine, sau ne vor fi impusi altii, care sunt de fapt doar „ceilalti”?”, a conchis Udrea.

" "

1 comentariu la “Udrea își exprimă îngrijorarea. Au românii, în ciuda protestelor, o alternativă mai bună a conducătorilor?

  1. TREBUIE!Nu mai avem nevoie de politicieni fara nici o meserie!Sa folosim ingineri,profesori,economisti,profesionisti in orice domeniu dar care au o profesie nu doar curve mancatoare de cacat!Ne ajung ca in afara de barfe,legi pentru binele propriu si intrigi NU FAC NU AU FACUT SI NICI NU VOR FACE NIMIC pentru tara si popor!Jos cu aceasta sleahta de jigodii,de plosnitze si lichele,gunoaie umane!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *